ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΟΣΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας πληροφορούμε πως υπάρχουν 4 Οικονομικά Μηνιαία Πακέτα Ομαδικών Μαθημάτων, ώστε να επιλέγετε ανάλογα με το πόσες φορές επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα του τμήματος σας κατά την διάρκεια ενός μήνα και είναι τα ακόλουθα.

  • Μία (1) Φορά την Εβδομάδα ή Τέσσερις (4) Συνεδρίες τον Μήνα – Συνολικό Κόστος 20€
  • Δύο (2) Φορές την Εβδομάδα ή Οκτώ (8) Συνεδρίες τον Μήνα – Συνολικό Κόστος 40€
  • Τρεις (3) Φορές την Εβδομάδα ή Δώδεκα (12) Συνεδρίες τον Μήνα – Συνολικό Κόστος 50€
  • Απεριόριστες Φόρες – Συνολικό Κόστος 70 €

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Συνεδρία εννοούμε Μία (1) Ολόκληρη Διδακτική Ώρα

ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το κόστος Ατομικού (Ιδιαίτερου) Μαθήματος κάθε ώρας ανέρχεται στα 15 €.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της διεύθυνσης σπουδών τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Σε περίπτωση ακύρωσηs ή αλλαγή ώρας σε προγραμματισμένο ιδιαίτερο μάθημα από σπουδαστή θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.

Ειδικές Τιμές

Για ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους ισχύει αποκλειστικά μια έκπτωση 10% στις αρχικές τιμές όλων των πακέτων. Η έκπτωση είναι 10% επί των αρχικών τιμών όλων των πακέτων που αφορούν τα ομαδικά μαθήματα χορού οριεντάλ και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή εκπτωτικό κουπόνι. Οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας, οι φοιτητές το φοιτητικό πάσο και οι πολύτεκνοι το πολυτεκνικό πάσο θεωρημένο.

Δυνατότητες Παρακολούθησης

Παρέχεται δυνατότητα επιλογής διαφορετικού πακέτου ομαδικών μαθημάτων ανά μήνα προς διευκόλυνση των σπουδαστών. Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία και το καθένα πακέτο αφορά την παρακολούθηση μόνο σε ένα τμήμα – επίπεδο σπουδών. Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να έρχεται μέχρι και 5 ώρες μέσα στην εβδομάδα (1 ώρα κάθε ημέρα) στο τμήμα του ανάλογα το πακέτο του.
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και τριών τμημάτων-επιπέδων την ημέρα δηλαδή 3 ώρες σε διαφορετικά τμήματα. Αυτό το προτείνουμε συνήθως σε άτομα που θέλουν σύντομα να ετοιμαστούν επαγγελματικά.

Σημειώσεις

Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία.
Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης. Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας.
Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 55 λεπτά.